יום שבת, 11 במאי 2013

עוגת שוקולד לבן - ורד

החומרים הדרושים:
200 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 מיכל שמנת חמוצה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
1/4 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
50 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

לעיטור - אבקת סוכר

בסיר קטן (בתוך מחבת מים מים רותחים), שמים שוקולד לבן. לערבב ולהוסיף תמצית וניל, שמנת חמוצה. לקרר.
בקערה לערבב עם מיקסר שמן וסוכר. להוסיף ביצים, זו אחר זו, לחכות כחצי דקה בין ביצה לביצה.
להנמיך מהירות ולהוסיף את השוקולד. בהדרגה מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים כשתי דקות.
יוצקים את העיסה לתבנית ומעל מפזרים שוקולד מריר.
מיישרים את פני העוגה בתנועות סיבוביות כך שפירורי השוקולד ישקעו מעט.
לאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה.

מתוך http://www.room-4-dessert.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה