יום שבת, 28 בספטמבר 2013

עוגת קוקוס ושוקולד - פרווה

החומרים:
לבצק:
4 ביצים מופרדות
1/2 כוס קקאו
2/3 כוס סוכר
1 אבקת אפיה

לקוקוס:
 3/4 2 כוסות קוקוס (מידה של כוס חד פעמית לשתיה קרה)
1 כוס חלב קוקוס
2/3 כוס סוכר
75 גרם מחמאה

לציפוי:
120 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב קוקוס
1 כפית מחמאה

מקציפים חלבונים וסוכר.
מערבבים חלמונים, אבקת אפיה וקקאו (מנופה, למניעת גושים). מקפלים בעדינות עם הקצף.
אופים בחום 180 מעלות, 25 דקות.

שמים את חומרי הקוקוס בסיר קטן ומערבבים עד שהמחמאה נמסה.
מצננים ושמים על העוגה האפויה.

ממסים חומרים לציפוי בסיר קטן (בתוך מחבת מים).
מורחים על הקוקוס.

לשמור במקרר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה