יום שלישי, 17 בספטמבר 2013

קרמבל תפוחים ושקדים

לקרמבל:
150 גר' חמאה
150 גר' סוכר חום
150 גר' קמח
150 גר' שקדים גרוסים
1/2 כפית קינמון

לשים במיקסר חמאה וסוכר ולערבב בפולסים. להוסיף בהדרגה קמח, שקדים וקינמון,
לתערובת פירורים.

מלית תפוחים:
150 גר'סוכר
100 דר' חמאה
תמצית וניל
1 ק"ג תפוחים ירוקים - קלופים וחתוכים לקוביות
50 גר' קורנפלור
100 מ"ל מים

להמיס חמאה וסוכר בסיר. להוסיף תמצית וניל ותפוחים.
להביא לרתיחה.
להמיס בצלחת קורנפלור במים ולהוסיף לתפוחים. לבשל דקה.


לרפד תבנית בנייר אפיה:
לשים חצי מכמות הקרמבל, תפוחים ויתר הקרמבל.
לאפות בחום 170 מעלות כ-45 דקות.

ניתן להגיש חם בתוספת כדור וניל.
מתוך mako.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה