יום שבת, 6 ביולי 2013

עוגת שוקולד לפסח

מצרכים:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר
5 ביצים
5 כפות קמח תפו"א (או קמח רגיל)

אופן ההכנה:
מניחים בסיר את החמאה, הסוכר והשוקולד. לחמם על אש קטנה תוך כדי בחישה.
להוריד מן האש ולהוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב. להוסיף את הקמח.
לשפוך את הבלילה בתבנית ולפזר מעט אגוזים קצוצים.
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 20-25 דקות עד לקבלת עוגה אפויה אך לחה.

מתוך tapuz.co.il


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה