מצרכים:
4-5 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות
11/4 כוסות יין מתוק
1 כפוית קינמון
3 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
אגוזי מלך
אופן ההכנה:
לערבב את התפוחים, היין והקינמון ולהשרות כ- 1/4 שעה.
לערבב בנפרד את הביצים, השמן, הסוכר, הקמח התופח והסודה לשתיה. להוסיף את התפוחים.
לשים בתבנית 26 או ב- 2 תבניות אינגליש קייק. לפזר מעל את הקינמון הסוכר ואגוזי המלך.
לאפות בחום 160 מעלות לכ- 40 דקות
4-5 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות
11/4 כוסות יין מתוק
1 כפוית קינמון
3 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
אגוזי מלך
אופן ההכנה:
לערבב את התפוחים, היין והקינמון ולהשרות כ- 1/4 שעה.
לערבב בנפרד את הביצים, השמן, הסוכר, הקמח התופח והסודה לשתיה. להוסיף את התפוחים.
לשים בתבנית 26 או ב- 2 תבניות אינגליש קייק. לפזר מעל את הקינמון הסוכר ואגוזי המלך.
לאפות בחום 160 מעלות לכ- 40 דקות
![]() |
| מתוך http://lemonginger.blogspot.co.il |
.jpg)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה