יום רביעי, 10 ביולי 2013

עוגת קוקוס ושוקולד

מצרכים:
100 גר' קוקוס
1 כוס אגוזים קצוצים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
1 שקית אבקת אפיה
5 כפות קמח
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את החומרים היבשים: קוקוס, אגוזים, שוקולד, אבקת אפיה וקמח.
להקציף את ה חלבונים עם הסוכר. להוסיף את החלמונים והשמן ולבסוף את היבשים.

לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30-40 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה