מצרכים:
6 מצות רטובות ביין מתוק
3 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
100 ג' שוקולד מריר
1/4 כוס מים.
150 גרם מרגרינה (או חמאה)
1 חלמון
אופן ההכנה:
לבשל על אש קטנה את הקקאו, הסוכר, השוקולד המריר והמים. לאחר המסה להוריד מהאש ולהוסיף את המרגרינה והחלמון ולבחוש.
לשים בתבנית מצה ועליה שוקולד, כך חוזר חלילה עד לסיום המצות. לפזר מעט קוקוס מעט ולהכניס למקרר.
6 מצות רטובות ביין מתוק
3 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
100 ג' שוקולד מריר
1/4 כוס מים.
150 גרם מרגרינה (או חמאה)
1 חלמון
אופן ההכנה:
לבשל על אש קטנה את הקקאו, הסוכר, השוקולד המריר והמים. לאחר המסה להוריד מהאש ולהוסיף את המרגרינה והחלמון ולבחוש.
לשים בתבנית מצה ועליה שוקולד, כך חוזר חלילה עד לסיום המצות. לפזר מעט קוקוס מעט ולהכניס למקרר.
מתוך tapuz.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה