מצרכים:
5 ביצים מופרדות
11/4 כוסות סוכר
1/2 כוס קמח תופח
1 כוס קוקוס
1/2 כוס אגוזים
100 גר' שוקולד מריר מגורד גס
1 כפית נס קפה
3 כפות יין מתוק
לרוטב:
1 כפית נס קפה
3/4 כוס מים רותחים
לשכבה העליונה של העוגה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
לערבב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר ויתר החומרים.
לאחד בין כל חומרים, לערבב ולאפות בחום של OC170 כ- 20 דקות.
לערבב את החומרים לרוטב ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
להקציף את השמנת, להוסיף את החלב ובהדרגה את האינסטנט פודינג ולמרוח
על העוגה.
![]() |
| מתוך nikib.co.il |
.jpg)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה