יום רביעי, 10 ביולי 2013

עוגת פרג לפסח

מצרכים:
5 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
11/4 כוסות סוכר
11/2 כוסות פרג
1/3 כוס קמח תפו"א / קמח רגיל
1 אבקת אפיה
3 כפות קמח מצה
1/2 כוס יין אדום
חופן צימוקים

אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים ו- 1/4 כוס סוכר. (ללא הצימוקים)
להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר.
לערבב את החומרים הרטובים .
לאחד בין החומרים הרטובים והיבשים ולהוסיף את הקצף וחופן צימוקים

לאפות כ- 45 דקות בחום 180 מעלות.

מתןך mako.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה