יום שבת, 6 ביולי 2013

עוגיות שוקולד לפסח - קרין גורן

מצרכים:
300 גר' שוקולד מריר
50 גר' חמאה
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות שטוחות קמח מצה
2 כפות שטוחות קמח תפו"א או קורנפלור
1/2 כפית א. אפיה
1/4 כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד המריר והחמאה. לטרוף ביצים וסוכר ולהוסיף את השוקולד לערבב היטב. להוסיף את הקמח, אבקת אפיה, מלח, אגוזים והשוקולד צ'יפס.

לשים בתבנית עם כף ולאפות 10-12 דקות עד שהעוגיות סדוקות ומבריקות.

מתוך tapuz.co.il


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה