מצרכים:
300 גר' שוקולד מריר
50 גר' חמאה
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות שטוחות קמח מצה
2 כפות שטוחות קמח תפו"א או קורנפלור
1/2 כפית א. אפיה
1/4 כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד המריר והחמאה. לטרוף ביצים וסוכר ולהוסיף את השוקולד
לערבב היטב. להוסיף את הקמח, אבקת אפיה, מלח, אגוזים והשוקולד צ'יפס.
לשים בתבנית עם כף ולאפות 10-12 דקות עד שהעוגיות סדוקות ומבריקות.
מתוך tapuz.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה