מצרכים:
4 כוסות קמח
2 כוסות סולת
1 אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
1 חבילת מרגרינה
1 כוס שמן
1 כוס מים
למלית:
1 חבילה ממרח תמרים
אגוזים
שקדים תחונים
שומשום
קינמון
אופן ההכנה:
לבצק – להמיס את המרגרינה ולהוסיף שמן ומים. לערבב קמח, סולת, אבקת
אפיה בנפרד. לאחר מכן להוסיף את הנוזלים וללוש. לתת לבצק לנוח כ- 30 דקות.
מערבבים את החומרים למלית.
לקרוץ כדורים בגודל אגוז פאקן – למלא במלית ולסגור לכדור. לצבוט את
העוגיות מעט.
יש לאפות בחום 200 מעלות כ- 15 דקות. לאחר
שהעוגיות מתקררות לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.
מתוך israblog.nana10.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה