יום ראשון, 21 באפריל 2013

עוגיות תמרים

המצרכים:
לבצק:
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
200 גרם מרגרינה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סולת
1 סוכר וניל
1 כף סוכר

מילוי:
ממרח תמרים, קינמון, אגוזים ושומשום

מילוי נוסף:
ריבה, קוקוס ואגוזים

ללוש חומרי בצק. לחלק ל-5. כל חלק לרדד למלבן של כ 30X15 ס"מ.
למרוח מעל מילוי ולסגור. לפני אפיה לעשות חתכים עדינים. לאפות בחום 190 מעלות,
עד שמזהיב. כשיוצא מהתנור לחתוך עד הסוף.
מתוך  http://camuscakes.blogspot.co.il/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה