החומרים לעוגה:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
לטרוף בקערה ביצים, סוכר וסוכר וניל עד שהתערובת מעלה קצף ומבהירה קצת. להוסיף בהדרגה
שמן, מיץ תפוזים קמח, א. אפיה.
להוסיף טחינה ולערבב מעט - עד שנטמעת בתערובת.
לשמן תבנית עם שתי כפות טחנה ושתי כפות שומשום. לשפוך מעל התערובת.
לאפות בחום 160 מעלות כ-45 דקות.
מתאים לשני אינגליש קייק או תבנית בקוטר 24.
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
לטרוף בקערה ביצים, סוכר וסוכר וניל עד שהתערובת מעלה קצף ומבהירה קצת. להוסיף בהדרגה
שמן, מיץ תפוזים קמח, א. אפיה.
להוסיף טחינה ולערבב מעט - עד שנטמעת בתערובת.
לשמן תבנית עם שתי כפות טחנה ושתי כפות שומשום. לשפוך מעל התערובת.
לאפות בחום 160 מעלות כ-45 דקות.
מתאים לשני אינגליש קייק או תבנית בקוטר 24.
מתוך tapuz.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה