יום שלישי, 23 באפריל 2013

עוגת קינמון ואגוזים

החומרים הדרושים:
1 קמח אוסם
200 גרם חמאה
1/4 1 כוסות סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
1 אשל

מילוי: 4 כפות סוכר + 2 כפות קינמון + 1 כוס אגוזים שבורים

להקציף חמאה, סוכר וסוכר וניל.
להוסיף: ביצים, אשל וקמח.

לשים בתבנית משומנת חצי מכמות הבצק, מעל לשפוך חצי מכמות המילוי
ואז שוב בצק ושוב מילוי.

לאפות בחום 160 מעלות, כ- 40 דקות

מתוך https://www.google.co.il/url-

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה