חומרים לטורט:
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1 כפית גדושה אבקת אפיה
מיץ לימון
2 סוכות קמח
1) להקציף חלבונים + סוכר. להוריד מהירות ולהוסיף:
חלמונים, שמן, מים, אבקת אפיה, מעט מיץ מלימון וקמח.
לאפות בחום 180 מעלות.
לאחר שמתקרר לפתוח באמצע.
2) לערבב קצת סירופ מייפל עם 1/4 כוס מים ולשפוך מעל העוגה הפתוחה.
3)להקציף שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב.
למרוח מעל העוגה הפתוחה ולסגור אותה.
4) בסיר לחמם:
75 גרם חמאה + 2 כפות שמנת חמוצה + 1 כף נס קפה + 1/4 כוס סוכר - לערבב היטב
לבלילה אחידה.
לשפוך מעל העוגה הסגורה (אם נשארו גושים, רצוי לסנן!).
מעל לפזר אגוזי המלך שבורים או שקדים פרוסים
.
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1 כפית גדושה אבקת אפיה
מיץ לימון
2 סוכות קמח
1) להקציף חלבונים + סוכר. להוריד מהירות ולהוסיף:
חלמונים, שמן, מים, אבקת אפיה, מעט מיץ מלימון וקמח.
לאפות בחום 180 מעלות.
לאחר שמתקרר לפתוח באמצע.
2) לערבב קצת סירופ מייפל עם 1/4 כוס מים ולשפוך מעל העוגה הפתוחה.
3)להקציף שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב.
למרוח מעל העוגה הפתוחה ולסגור אותה.
4) בסיר לחמם:
75 גרם חמאה + 2 כפות שמנת חמוצה + 1 כף נס קפה + 1/4 כוס סוכר - לערבב היטב
לבלילה אחידה.
לשפוך מעל העוגה הסגורה (אם נשארו גושים, רצוי לסנן!).
מעל לפזר אגוזי המלך שבורים או שקדים פרוסים
![]() |
| מתוך tapuz.co.il |

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה