החומרים הדרושים:
3 גביעי גבינה לבנה (750 גרם)
1 שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים + סוכר.
בקערה נפרדת: לערבב שאר החומרים.
לערבב יחד את הקצף ותערובת הגבינות.
לשמן תבנית מס' 26 ולשים דפנות מנייר אפיה, על מנת להגביה אותן.
(העוגה תופחת מאוד!!!). לשפוך את העיסה פנימה.
לשים בתחתית התנור תבנית עם מים (ליצירת לחות).
לאפות 10 דקות בחום 210 מעלות ואח"כ להוריד ל- 170 מעלות. ל50 דקות.
כשמוכנה להשאיר בתנור עם חריץ קטן פתוח, עד להתקררות מוחלטת.
העוגה יורדת בגובה!! לא להיבהל.
ניתן להוסיף מלמעלה, שמנת מתוקה מוקצפת + תותים.
3 גביעי גבינה לבנה (750 גרם)
1 שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים + סוכר.
בקערה נפרדת: לערבב שאר החומרים.
לערבב יחד את הקצף ותערובת הגבינות.
לשמן תבנית מס' 26 ולשים דפנות מנייר אפיה, על מנת להגביה אותן.
(העוגה תופחת מאוד!!!). לשפוך את העיסה פנימה.
לשים בתחתית התנור תבנית עם מים (ליצירת לחות).
לאפות 10 דקות בחום 210 מעלות ואח"כ להוריד ל- 170 מעלות. ל50 דקות.
כשמוכנה להשאיר בתנור עם חריץ קטן פתוח, עד להתקררות מוחלטת.
העוגה יורדת בגובה!! לא להיבהל.
ניתן להוסיף מלמעלה, שמנת מתוקה מוקצפת + תותים.
מתוך tapuz.co.il |
הוספת דפנות. מתוך mako.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה