החומרים לבצק:
1.5 כוסות קמח
50 גרם חמאה
1 ביצה
ליקר שוקולד
מעט שמן
לערבב. לרפד תבנית + דפנות ולאפות בחום 180 מעלות.
1. לערבב 1 שקית ג'לטין עם 3/4 כוס מים רותחים ולקרר.
2. להקציף: 2 שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר.
3. לערבב: 2 גביעי גבינה לבנה (סה"כ 500 גרם)
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
לערבב יחד את הג'לטין עם הגבינות ואח"כ להוסיף את השמנת המתוקה.
לצקת על הבצק האפוי. לקרר במקרר כמה שעות.
מעל מוסיפים מחית אוכמניות או תותים בסוכר.
1.5 כוסות קמח
50 גרם חמאה
1 ביצה
ליקר שוקולד
מעט שמן
לערבב. לרפד תבנית + דפנות ולאפות בחום 180 מעלות.
1. לערבב 1 שקית ג'לטין עם 3/4 כוס מים רותחים ולקרר.
2. להקציף: 2 שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר.
3. לערבב: 2 גביעי גבינה לבנה (סה"כ 500 גרם)
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
לערבב יחד את הג'לטין עם הגבינות ואח"כ להוסיף את השמנת המתוקה.
לצקת על הבצק האפוי. לקרר במקרר כמה שעות.
מעל מוסיפים מחית אוכמניות או תותים בסוכר.
| מתוך tapuz.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה