יום שלישי, 23 באפריל 2013

עוגת שוקולד וקרמל

החומרים הדרושים:
5 ביצים
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
3 כפות שוקולית
1 כף קמח אוסם
1/4 כוס יין מתוק

להקציף חלבונים וסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את יתר החומרים לעיסה חלקה.
להוסיף לעיסה את הקצף.
לשים בתבנית משומנת ולאפות בחום 140 מעלות כ- 40 דקות.

קרם 1
1 שמנת מתוקה
אינטסנט פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף יחד ולמרוח על העוגה.

קרם 2:
5 כפות סוכר
2 כפיות נס קפה
3 כפות חמאה
1 שמנת חמוצה
בסיר קטן, להמיס על הגז סוכר, נס קפה וחמאה. להוסיף חמאה ולהביא לרתיחה על
אש קטנה.
כשמתקרר לשפוך על  קרם 1. (אם יש גושים - כדאי לסנן).


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה