יום שלישי, 23 באפריל 2013

עוגת מקופלת

החומרים הדרושים:
5 שוקולד "מקופלת" - לרסק
100 גרם קוקוס
5 ביצים
4 כפות קוניאק
4 כפות שמן
1/2 כוס סוכר

להקציף חלבונים + סוכר.
בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים.
לערבב שניהם יחד ולאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה.

לאחר שמתקרר:
להקציף 1 שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג וניל + 1 כוס חלב.
למרוח מעל העוגה.
מלמעלה לפזר עוד מקופלת מגורדת.

מתוך ramat-gan.muni.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה