בצק:
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1/3 1 כוס קמח תופח
100 גרם אגוזים קצוצים.
ללוש, לחלק ל-2. לרפד 2 תבניות עגולות ולאפות בחום של 160 מעלות, 35 דקות.
להוריד מהנייר אפיה כשמתקרר.
מלית: (הכנה ערב קודם )
2 שמנת מתוקה
2 כפיות נס קפה
4 כפיות סוכר
לבשל עד רתיחה. להכניס ללילה למקרר.
למחרת להקציף עם מעט אינסטנט פודינג וניל 1-2 כפיות.
בצלחת הגשה לשים:
בצק, קצפת, בצק, קצפת ולקשט בכמה אגוזים שלמים.
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1/3 1 כוס קמח תופח
100 גרם אגוזים קצוצים.
ללוש, לחלק ל-2. לרפד 2 תבניות עגולות ולאפות בחום של 160 מעלות, 35 דקות.
להוריד מהנייר אפיה כשמתקרר.
מלית: (הכנה ערב קודם )
2 שמנת מתוקה
2 כפיות נס קפה
4 כפיות סוכר
לבשל עד רתיחה. להכניס ללילה למקרר.
למחרת להקציף עם מעט אינסטנט פודינג וניל 1-2 כפיות.
בצלחת הגשה לשים:
בצק, קצפת, בצק, קצפת ולקשט בכמה אגוזים שלמים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה