יום שבת, 27 באפריל 2013

עוגת אגוזים

בצק: 
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
1/3 1 כוס קמח תופח
100 גרם אגוזים קצוצים.

ללוש, לחלק ל-2. לרפד 2 תבניות עגולות ולאפות בחום של 160 מעלות, 35 דקות.
להוריד מהנייר אפיה כשמתקרר.

מלית: (הכנה ערב קודם )
2 שמנת מתוקה
2 כפיות נס קפה
4 כפיות סוכר

לבשל עד רתיחה. להכניס ללילה למקרר.

למחרת להקציף עם מעט אינסטנט פודינג וניל 1-2 כפיות.
בצלחת הגשה לשים:
בצק, קצפת, בצק, קצפת ולקשט בכמה אגוזים שלמים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה