החומרים הדרושים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 גבינה לבנה
20 ביסקוויטים - שוקולד
להקציף: שמנת, חלב, אינסטנט וסוכר, כשהופך לקרם להוסיף גבינה.
לשים בתבנית אינגליש משומנת ולהשאיר בצד 2-3 כפיות.
לטבול ביסקוויטים בחלב ולהכניס לתוך הקרם עד התחתית.
מלמעלה לשים את הקרם שנשאר.
להקפיא ללילה. להפוך את המגש ולהסיר תבנית.
מעל לגרד שוקולד חלב (2 שורות), ולהפשיר שעה במקרו ולהגיש.
2 מיכלי שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 גבינה לבנה
20 ביסקוויטים - שוקולד
להקציף: שמנת, חלב, אינסטנט וסוכר, כשהופך לקרם להוסיף גבינה.
לשים בתבנית אינגליש משומנת ולהשאיר בצד 2-3 כפיות.
לטבול ביסקוויטים בחלב ולהכניס לתוך הקרם עד התחתית.
מלמעלה לשים את הקרם שנשאר.
להקפיא ללילה. להפוך את המגש ולהסיר תבנית.
מעל לגרד שוקולד חלב (2 שורות), ולהפשיר שעה במקרו ולהגיש.
מתוך carine.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה