החומרים הדרושים:
בצק:
200 גרם חמאה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
2 חלבוני ביצה
1 אבקת סוכר וניל
ללוש. לאפות בתבנית 26. 180 מעלות.
לאחר שמתקרר. לגרד שכבה עליונה בעזרת מזלג - לפירורים.
להניח בצלחת נפרדת.
לגבינה:
1 שמנת מתוקה
1/2 אינסטנט פודינג וניל
להקציף.
להוסיף בעדינות: 500 גרם גבינה לבנה ו-1/2 כוס סוכר.
למרוח גבינות מעל לבצק ומעל לפזר את הפירורים.
בצק:
200 גרם חמאה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
2 חלבוני ביצה
1 אבקת סוכר וניל
ללוש. לאפות בתבנית 26. 180 מעלות.
לאחר שמתקרר. לגרד שכבה עליונה בעזרת מזלג - לפירורים.
להניח בצלחת נפרדת.
לגבינה:
1 שמנת מתוקה
1/2 אינסטנט פודינג וניל
להקציף.
להוסיף בעדינות: 500 גרם גבינה לבנה ו-1/2 כוס סוכר.
למרוח גבינות מעל לבצק ומעל לפזר את הפירורים.
מתוף kol-haifa.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה