יום ראשון, 21 באפריל 2013

עוגת גבינה פירורים - אסנת

החומרים הדרושים:
בצק:
200 גרם חמאה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
2 חלבוני ביצה
1 אבקת סוכר וניל

ללוש. לאפות בתבנית 26. 180 מעלות.

לאחר שמתקרר. לגרד שכבה עליונה בעזרת מזלג - לפירורים.
להניח בצלחת נפרדת.

לגבינה:
1 שמנת מתוקה
1/2 אינסטנט פודינג וניל

להקציף.

להוסיף בעדינות: 500 גרם גבינה לבנה ו-1/2 כוס סוכר.

למרוח גבינות מעל לבצק ומעל לפזר את הפירורים.


מתוף kol-haifa.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה